Hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin:
Hesabınız silindiğinde tüm verileriniz kalıcı olarak kaldırılır ve geri alınamaz. Aktif bir aboneliğiniz varsa, hesabı silmeden önce iptal edin.